De Veluwe Classic Outdoor Event

Locatie:

Het Veluwe Classic Outdoor Event vindt plaats op het evenemententerrein van Exito Beekbergen gelegen aan de Lage bergweg 10 in Beekbergen.

Openingstijden evenement:

Zaterdag 9:30 – 20:00 uur

Zondag 11:00 – 17:00 uur

Jouw route bepalen:

Deelnemersinformatie Veluwe Classic

Het inschrijven voor de verschillende Veluwe Classics is gratis.

Lunch en diner:

Uiteraard kun je voor de lunch en eigen broodjes meenemen, daarnaast bieden wij de mogelijkheid om een lunch en/of diner (klaar gemaakt op openvuur) bij te boeken tegen kostprijs. Voor iedere deelnemer die een lunch en diner bijboekt hebben wij een gave goodiebag klaar liggen met daarin een waardebon van €15,- die vrij te besteden is in een van de winkels van René Vos. Eigenlijk krijg je de lunch en het diner dus gratis.

Finishers feest en Overnachting:

De finish van de eerste Veluwe Classic zal zaterdag vanaf 14:00 uur zijn. Waarbij jij als finisher op een Classic waardige manier ontvangen zal worden. Vanaf 16:00 uur zal er zelf Live-muziek zijn om er een echt feestje van te maken. Vanaf 17:00 uur is er dan ook de mogelijkheid om een lekker hapje te eten. Wij verzorgen een heerlijk diner klaargemaakt op openvuur. Wil je zelf jouw eten bereiden dan kan dit natuurlijk ook.

Voor elke deelnemer die zijn of haar bagage zelf draagt is er de mogelijkheid om te blijven slapen in een van onze tentjes. Het enige wat je zelf mee moet nemen is een slaapzak, matje, en comfortabele kleding voor bij het kampvuur.

Verwachte finishtijd voor alle wandelaars 16:00 uur met ontvangst door live band Pure. 

Kampvuur en sterke verhalen;

Voor een ieder die het leuk vind en blijft slapen maken wij een groot kampvuur op het terrein waarbij we in een gezellige sfeer verhalen en gedachtes kunnen uitwisselen. Uiteraard wordt er voor een hapje en een drankje gezorgd tegen minimale kosten.

Gratis transfer van evenementen terrein naar de startlocatie:

Vanaf het evenementen terrein in Beekbergen zorgen wij voor een GRATIS transfer terug naar de startlocatie zodat je je geen zorgen hoeft te maken om de terugreis.

Finishlocatie alle Veluwe Classic Hikes: Evenemtenterrein Exito Beekbergen. 

Start en Finishtijden:

Starttijden worden later bekend gemaakt maar zullen plaatsvinden tussen 9:00 – 12:00 uur afhankelijk van de afstand.

Finishtijden: +/- 16:00 uur

Heb je nog vragen? Bel dan gerust even met Bas Boks op 06-51967083

Veel plezier namens het Vossenteam en team Exito!

Heb jij je al ingeschreven voor de eerste VELUWE CLASSIC?